Önismereti csoport Eger

Otthon- Önmagunkban

Egy 12 alkalmas belső utazásra hívunk, útitársunkként szegődik mellénk az asztrológia, a pszichodráma és a családállítás.

Milyen kincsekre lelhetsz az út során?

Önazonosság megszilárdulása

Család és kapcsolati-dinamikák harmonizálása

Hívatás-tudat elmélyítése

Közösséghez való tartozás


Kedves Érdeklődő!

Feszültségektől terhes, folyton változó világban élünk. Próbálunk megfelelni személyes életünk kihívásai közepette a társadalmi-családi elvárásoknak. Tudatosan élünk vagy sodródunk? Találunk-e magunkban elegendő erőt, hogy meghozzunk elodázhatatlan döntéseinket? Ismerjük-e személyes erőforrásainkat, vagy másokra hagyatkozunk kapaszkodót keresve.

Ónismereti útra hívunk Benneteket. Bíztatunk, csatlakozz a csoportunkhoz, merülj mélyen önmagadba, és találd meg életerőd forrását.

Eszközeink az asztrológia, a pszichodráma és a hellingeri családállítás.

Az asztrológia ősi jelképrendszere több évezrede útmutató segítője az Embernek.

A születési horoszkóp megdöbbentő pontossággal jelzi, milyen adottságokkal és életfeladattal születtünk. Élettörténetünk sajátos szimbólumokon keresztül bontakozik ki. . Ismerd meg a horoszkópodat, lelked térképét.

A pszichodráma: 

A pszichodráma a lélek színháza, ahol színre visszük problémás élethelyzeteinket, megoldatlan problémáinkat. Felbukkannak ki nem mondott szavak, elfojtott érzelmek, rejtett motivációk.

Nem csupán nehéz színdarabokat játszunk, hanem pozitív, életigenlő szituációkat is meg lehet élni, mely segít új készségeket, szerepeket beintegrálni az életünkbe.

Családállítás

A családfelállítás módszerét Bert Hellinger német pszichológus fejlesztette ki.

A módszer a családra rendszerként tekint, mely rendszer csoportban megjeleníthető és megmunkálható akkor is, ha annak tényleges résztvevői nincsenek is jelen. Hatására meggyógyulnak a rendszerben élők fájdalmai, megoldódnak elakadások.

Olyan kérdésekre keresi és találja meg a választ mint például:

milyen családi és lelki hátterük van a lelki- és testi betegségeknek (pl. családi titok, abortusz, egy családtag kirekesztése). Miért romlott meg a kapcsolatunk szüleinkkel, párunkkal, gyerekeinkkel, szeretteinkkel, és azt hogyan lehet rendbe hozni és feloldani a kóros családi mintákat, és hogyan lehet megszabadulni a transzgenerációs átörökítések kötelékéből.

Tarts velünk, mert társakkal könnyebb. Várunk, ha önismeretre vágysz, és változások előtt áll az életed. Tagja lehetsz egy csoportnak, ahol megismernek, elfogadnak és szeretnek, ha Te is készen állsz megismerni, elfogadni és szeretni másokat.


A csoportot kísérik Bóta Veronika pszichodramatista, lélekdúla és Trombitás Katalin asztrológus

Időpont: Dec. 13

Egy alkalom díja 15.000 Ft

Helyszín: Ébredés Holisztikus Életmód Központ Eger, Szálloda út. 5

Kapcsolat: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. 20/5791688