Órarend
Órarend
|

GERINC- ÉS LÁB-GYÓGYMASSZÁZS

Üdvözlöm!

Iglói Attila masszőr

Iglói Attila, masszőr vagyok és az általam alkalmazott gerinc- és láb-gyógymasszázst ajánlom a figyelmébe. A masszázsnak a gyógyító és regeneráló funkciója mellett erőteljes relaxáló és közérzetjavító hatása is van.

A módszert Bilibok Árpád masszőr több mint tíz különböző masszázs és terápia leghatékonyabb elemeiből állította össze. Én Árpádhoz jártam masszázsra gerincproblémáim miatt, és nagyon meg voltam/vagyok vele elégedve, sokat segített rajtam. Aztán úgy döntöttem, hogy megtanulom tőle ezt a kezelési módot, mert nagyon hatékonynak és jónak tartom, és másokat is szeretnék abban a sok kellemes és gyógyító élményben részesíteni, amit én átéltem a kezelések alatt.

A masszázs technikája az akupresszúrára (akupunktúrás pontok kézzel történő enyhe nyomása) és az ügyfél légzésére épül. A nyomás ill. a nyomás hatására keletkező hő hatására a csigolyák melletti izmok ellazulnak, és így lehetővé teszik, hogy a csigolyák visszakerüljenek a helyükre. Hatásában hasonlít a csontkovácsoláshoz, de ez nagyon finom és kíméletes módszer, nincsenek ropogtatások, feszítések stb., csak lazító és nyomó mozdulatok. A csigolyákat közvetlenül nem kezeljük, ezért még porckorongsérv esetén is alkalmazható. A gerinc, a csípő ferdeségéért, a lábak, de még az állkapcsok egyensúlytalanságáért is felelősek a lábfejünkben lévő lábközépcsontok elmozdulásai. Ezért a gerincmasszázst kiegészíti egy akupresszúrás lábfejmasszázs is.

A masszázs hatásai:

  • nyújtja, lazítja a gerincoszlopot, a porckorongok hidratálódnak és visszanyerik alakjukat.
  • a gerinc visszaáll eredeti helyére, rugalmasabb lesz, javul a testtartás, hát, nyak és derék panaszok, fájdalmak enyhülnek
  • a csigolyáknál kilépő idegek felszabadulnak a nyomás, becsípődés okozta stressztől, így jótékony hatást gyakorol valamennyi szervünkre
  • serkenti vérkeringést, az energiaáramlást, erősíti az immunrendszert
  • oldja a lelki feszültségeket, blokkokat, problémákat
  • segíti a teljes test regenerálódását
  • helyreállítja (szó szerint is) az egyensúlyt
  • ellazult, felszabadult érzést okoz, jól esik járni, a test és a lélek is örül a megváltozott állapotnak

Iglói Attila, masszőr Tehát a masszázs áll egy akupresszúrás lábfej- és egy akupresszúrás gerincmasszázsból, ezt kiegészíti még egy a combizmokat ill. a hátizmokat lazító masszázs.

A masszázs ruhán keresztül történik, időtartama 1,5 óra.

Gyógymasszázsként ajánlom mindenkinek, akinek hát, nyak, derék, mozgásszervi panasza van.

És ajánlom bárkinek, aki úgy gondolja, hogy lazítással, feszültségoldással, stresszmentesítéssel akar kedveskedni a testének és a lelkének.


Iglói Attila masszőr
06-30-326-0025
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.