Ezotéria Egerben
Ezotéria Eger

Bevezető az asztrológiához.

Az asztrológia az astron (csillag) és a logos (beszéd) szavak összetétele. A csillagok üzenete, mely az önismeret elmélyítésében kísérő társunk, jelképrendszere szimbolikus mondanivalót hordoz. Tapasztalati tudomány, mely sok ismert és ismeretlen asztrológus és kereső ember munkájával csiszolódott komplex rendszerré és nyerte el mai sokszínű arcát. Kezdete homályba vész, jelene élő, jövője remélhetően az, hogy közkinccsé válik.

Az asztrológia a csillagászatból fejlődött ki, művelői filozófusok és csillagászok is voltak egy személyben. Alapelve a Hermész Triszmegisztosz nevéhez kötődő Smaragdtábla tétele,”ami lent van, az megfelel annak, ami fent van, és ami fent van, az megfelel annak, ami lent van, hogy az egyetlen varázslatának műveletét végrehajtsd.”

Gondolkodó, vívódó, útjukat kereső embereknek titkos jelképrendszer. Megfejtése elvezet a legmélyebb önvalóhoz, és útja kimeríthetetlen, folyton megújuló kaland. Soha nincs vége.

Meglepetéseket tartogat, mint maga az élet. Analógiái végtelen gazdagsága miatt titokzatos, és éppoly megismerhetetlen és felfoghatatlan a maga teljességében, mint az Univerzum.

Szimbólumaiban leképeződik az egész valóság. Értelmezője minél messzebbre jut, annál inkább megtanulja, hogy az asztrológia maga az út. Annyi segítséget tud adni a kérdezőnek, amennyire az felkészült a kérdezett információ befogadására.

 


Trombitás Kata

Horoszkóp elemzés, terápiás beszélgetéssel.

Bővebben>>

Lélek és asztrológia

Sajátélményű - Önismereti Tanfolyam 

Bővebben>>

Tanítványaink mondták

Csoportunkban végzett tanítványinak élménye

Bővebben >>

Ady Endre horoszkópja

Archetípusok Ady Endre horoszkópjában

Bővebben >>