Órarend
Órarend
|

Önismereti foglalkozások Egerben

Önismeret - Az élet alfája és omegája 

Önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmetesebb felfedezés és a legtanulságosabb találkozás.” Márai Sándor

Sokféleképpen megközelíthetjük mélyebb megismerésünket, de egy biztos, hogy az út mentén haladva egyre magabiztosabbá és tudatosabbá válunk, felfedezhetjük valódi vágyainkat, igényeinket, erőforrásainkat. Önbizalmunk erősödésével megtanuljuk elfogadni hiányosságainkat és kezelni félelmeinket. Új minták gyűjtésével, integrálásával elengedhetjük téves hiedelmeinket, helytelen szokásainkat.

Az önismeret ösvénye hosszú, ezért elsősorban nem a célba érést, hanem az úton haladást tartsuk szem előtt. Ezeregy módszer létezik, mi mégis azt ajánljuk klienseinknek, hogy ne ”iskolát” hanem embert válasszanak. A siker kulcsa a kölcsönös szimpátia és bizalom.

Központunkban különböző egyéni és csoportos foglalkozások vannak, melyek kapcsán az alábbi szakembereink állnak rendelkezésre:

Bóta Veronika

Bóta Veronika
Központvezető, Önismereti tréner, Lélekdúla

Az egyéni találkozások során asztrológia, pszichodráma, rituálék, tánc, szimbólumok segítségével kísérem a hozzám fordulót. Segíteni tudok, ha elakadtál életed valamely területén. Lehet ez párkapcsolat, szülő-gyerek konfliktus, munkahelyi nehézségek, krízishelyzetek, konfliktusok, veszteségek

Csoportos önismereti foglalkozásaim:
- "Lélek és Asztrológia" önismereti iskola
- Ezerarcú nő- önismereti kőr
- Pszichodráma - önismereti csoportTrombitás Kata
Horoszkóp elemzés, terápiás beszélgetéssel

"A tanácsadó szerep lassan eltűnik és fokozatosan átadja helyét egy alázattal kivárt felismerésnek."Ilyen az egyéni hellinger terápia, és az asztrodráma, melyek segítségével mélyebbre juthatunk. "
"...összekapcsolom a horoszkóp diagnosztikus információit gyógyító eszközökkel.
Bővebben >>

 

Várkonyi Zsanett
Deeksa meditáció

A programok keretein belül lehetőség van egyéni és csoportos terápiára.
Az egyéni terápia alkalmával csak és kizárólag az egyénnel foglalkozom, az ő problémáját tárjuk fel, a bennem rejlő összes tudással.
A csoportos terápiák, rendeződhetnek egy adott téma köré, mint például párkapcsolati probléma, munkahelyi gondok, anyagi problémák, belső őszinteség, valamint egy-egy csakra köré, hiszen ezek a blokkok, melyek akadályozzák a mindennapjainkat, egy-egy csakrában vannak elraktározódva.

További információk >>