Órarend
Órarend
|

Jóga - Egerben

Szerdánként délelőtt és délután!

A modern, hajszolt életmód, a test energiáinak mértéktelen kiaknázása, táplálkozási anomáliáink, érzelmi-tudati konfliktusaink fájdalmakhoz, betegségekhez vezethetnek.

JogaA holisztikus egészség egyik fontos alappillére a test helyes és rendszeres karbantartása. Ennek legkézenfekvőbb módja a jóga ászanák gyakorlása. Az ászanák (testtartások) évezredes empirikus alapokon nyugvó rendszere tökéletesen regenerálja a fáradt idegeket, serkenti az emésztőrendszert a kiválasztást és a méregtelenítést. Különböző testhelyzetek segítik a nyirok- és a vérkeringés működését. Megerősödnek a test vázizmai. Testtartásunk testtudatosságunk fokozatosan megerősödik, mozgásunk nyugodtabbá, harmonikusabbá válik.

„A jóga lassan feltölt akaraterővel, pozitív hittel, bátorsággal és energiával.”

B.K.S. Iyengar

A Hatha-jóga gyakorlásával a durva anyagi testünkön keresztül fokozatosan eljuthatunk a teljes koncentráción és az elme lecsendesítésén keresztül az önvalónkhoz, a lélek minőségünkhöz. Ezen az élményen keresztül belső egyensúlyra mély emócionális megértésekre, empátiára és odaadásra teszünk szert.

A Jóga egy csodálatos spirituális kaland, melynek színtere az életed. A Jóga folyamatain keresztül képességed alakul ki hogyan olvasd a kottát, melyet a Teremtő neked írt. Ez által összhangba kerülhetsz az élet feladatoddal, megismerheted és ráhangolódhatsz arra a dallamra melyet a Teremtő neked komponált. Az elméd dübörgő hangzavarától megszabadulva hallhatóvá válik a lélek finom, tiszta dallama.

A jóga gyakorlatok végzése nem kíván semmilyen előképzettséget, ismeretet csak rendszerességet, állhatatosságot és komoly odaadást.


A jóga foglalkozások 90 percesek és az óra végén irányított stresszoldó relaxációt végzünk.

Az órákat minden szerdán délelőtt 09:00 -tól-10:30 -ig tartjuk.

 

 

Jelentkezés, vagy információ itt >>

Helyszín - Bóta Irodaház Eger Szálloda u.5. III.emelet.

 

„A Jóga egy életmód, hitvallás, az emberi lét igazi céljának felkutatására tett törekvés, mely akkor teljesíti be valódi küldetését, ha életünk termő talaján meghozza gyümölcsét”

Jóga foglalkozás EgerbenCseszneg Ágnes vagyok minősített jógaoktató,

Jógaoktató oklevelemet a Magyar Jóga Társaság integrál-jóga képzésén szereztem. A Magyar Jógaoktatók Szövetségétől kaptam meg a Minősített Jógaoktatói tanúsítványt. 4 éve vezetek csoportokat Egerben és Füzesabonyban.

Mind a Hatha-jógában (a test jógája, ászanák), mind az egyéb jóga irányzatokban napról napra mélyítem ismereteimet. Tapasztalataimat, megéléseimet, aktív gyakorlója vagyok a jóga folyamatának.

Jelenleg egy akadémiai képzésen veszek részt melynek elvégzésével Jóga-pszihoterápia és életmód tanácsadóként segíthetem az embereket a mindennapi belső és külső konfliktusaik megértésében és feloldásában

Tiszteletteljes hódolatom a teremtőnek és a Teremtés minden látható és láthatatlan megnyilvánulásának.

Cseszneg Ágnes

Jógaoktató