Órarend
Órarend
|

Hogy mi a deeksha?

Röviden fogalmazva: MINDEN, maga AZ ÉLET

Kicsit bővebben pedig;
Gyakorlatilag az egyén fejére, koronacsakrájára kézzel történő energiaátadás. Ez az energia nem gyógyító energia. Ez az energia emel, megemeli a tudatosságunk szintjét, melynek mellékhatásaként gyógyulás is bekövetkezhet. 
De ne szaladjunk ennyire előre…….

Sri Amma és Sri Baghavan ajándékozta a világnak a deekshát, mely, ha az előbbi megfogalmazásnál kicsit bővebben nézzük, egy jelenség, a deeksha jelenség. Ez a deeksha, mint energia össze van kapcsolva rengeteg, a nyugati pszichológia által is elfogadott tanítással. Amikor egy-egy tanítás köré fonódik egy-egy program és ott kapunk deekshát, emelkedik a tudatállapotunk, kiemelkedünk az addigi nézőpontunkból. Fentebbről látunk rá az addigi problémára és a deeksha hatására elkezdenek oldódni a blokkok, amik eddig magát a problémát okozták, így javulás, gyógyulás következhet be a program során. Nagyon nagy szükség van az egyén közreműködésére, hogy ’tegye bele magát’, adja át magát a folyamatnak, így hozhat ki belőle maximális eredményt.

Az élet bármely területén történhet elakadás, legyen az kapcsolati, anyagi, egészségi.

Az Élet = Kapcsolatok. A kapcsolat lehet párkapcsolat, szüleinkkel való kapcsolat, gyermekünkkel való kapcsolat, munkahelyünkön, munkatársakkal, főnökeinkkel való kapcsolat, gyakorlatilag az egész élet kapcsolatok sokasága.

 

Az egyéni terápia alkalmával csak és kizárólag az egyénnel foglalkozom, az ő problémáját tárjuk fel, a bennem rejlő összes tudással.
Az egyéni kezelés részvételi díja 5000.- Ft és előzetes időpont egyeztetés szükséges az elérhetőségek valamelyikén.

A programok rendeződhetnek egy adott téma köré, mint például párkapcsolati probléma, munkahelyi gondok, anyagi problémák, belső őszinteség, valamint egy-egy csakra köré, hiszen ezek a blokkok, melyek akadályozzák a mindennapjainkat, egy-egy csakrában vannak elraktározódva.
A programok lentebb olvashatók és a csoportos programok részvételi díja 3000 Ft/ fő/ alkalom, előzetes bejelentkezés szükséges

A csakraprogramokon való folyamatos részvétel hatalmas változást hoz az életünk minden egyes területén!!!!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 06-36/784-446; 06-20/5791688

Részletes programok >>

Bemutatkozásom >>

És itt a Blog >>