Órarend
Órarend
|

Helyszín: Agria Park földszint (a volt Kenvelo helyiségében) a Lila Szőlő étteremmel szemben

Részletes információk:


Gerinc és energiaébresztő jóga Kalamász Zsanett jógaoktatóval

Rövid ráhangolódás és bemelegítés után átmozgatjuk a gerincoszlopot és ezzel felébresztjük „szunnyadó” energiáinkat. Energikusabbnak, lazábbnak, elfogadóbbnak és kiegyensúlyozottabbnak kezdjük érezni magunkat. Az óra végi rövid pranajama (légző) gyakorlattal összehangoljuk energiáink működését. Testileg-szellemileg-lelkileg feltöltődve fejezzük be a jógaórát.

Időpont: 16.00 - 16.45  vagy 17.00 - 17.45


Mókaóra - Játékos jógafoglalkozás gyerekeknek Wittmann Viktória gyermekjóga okatóval

NAPÜDVÖZLET WORKSHOP gyermekeknek – SURYA NAMASKARA
’ 30 perc, a gyermek és kísérője együtt ismerkedik meg egy 7 gyakorlatból álló indiai jóga gyakorlatsorral. A gyakorlatot a gyermekek nyelvén, játékosan, mese keretében mozogjuk el. Kényelmes viselet szükséges.

Időpont: 16.00 - 16.30


KALANDOZÁS JÓGAORSZÁGBAN
’ 30 perc, ’30 perc, a gyermek és kísérője együtt ismerkedik egy mesén keresztül jógaországgal. A gyakorlatot a gyermekek nyelvén, játékosan mozogjuk el. Kényelmes viselet szükséges.

Időpont: 16.45 - 17.15

 

MANDALÁM - KÉZMŰVES FOGLALKOZÁS ÉS JÁTÉKOS RELAXÁCIÓ mindenkinek
a gyermek és kísérője együtt kézművesedik, elkészít egy mandalát. Utána játékos gyakorlaton keresztül ismerkedünk a meditációval.

Időpont: 17.30 - 19.00

 

Egészséges erőforrások a télre a Methodic Egerrel - Ites Veronika életmód tanácsadó segítségével

Érdekel, hogy milyen ételek segítenek megőrizni az egészségedet? Érdekel, hogy milyen egészséges nassolnivalók közül válogathatsz, ha rád tör az édesség iránti vágy? Mi az, ami finom és még a szervezetednek is jót tesz? Ha igen, akkor légy a vendégem!

Kóstoló és beszélgetés: 16.00 - 19.00 között folyamatosan


Jelenség világon túl  - beszélgetés Molnár László buddhista tanítóval

A beszélgetés témája: a születés és halál csupán fogalmak, ha te nem a test vagy. Mindent le lehet bontani a tiszta tudatosság alapjáig, illetve az üres tér- szerű tudatosságig, de teljesen végig kell vinni ezt a kutatást, hogy megtudjuk, hogy nincs "én" központ, mint olyan – hogy ez a központ, amit magunknak tartunk, egy érvénytelen hivatkozási pont kell, hogy legyen. Minden visszautal -minden, ami az élet során történik- visszautal a referencia pontra, vagyis arra a középpontra, amit valamilyen lényeges dolognak tekintünk Azonban a kutatás során látni fogjuk, csak ami született az fog meghalni. Senki sem tudja tagadni a saját létezésének tényét, ha egyszer jelen van, nem tudja megragadni, és mégsem tudja tagadni.

Időpont: 16.00 - 17.15    és    17.30 - 18.00

 

Ami kint, az bent  - Várkonyi Zsanett-tel

Egyéni feltöltődés deeksha energiával, egyéni beszélgetések útkeresőkkel.

Időpont: 16.00 - 19.00 között félóránként

 

Párban boldogan! -  A párkapcsolat rejtett mozgatórugói

Ha Te is keresed a tudatos és boldog párkapcsolat titkait, kóstolj bele a hamarosan induló önismereti pszichodráma workshopunk bemutató foglalkozásába.

Időpont: 16.00 - 19.00

A műhelyt vezetik: Bóta Veronika és Tóth Katalin pszichodramatisták