Archívum:

“Intimitás és a csillagok” bemutató workshop

intimitas

Intimitás és közelség gyógyítása

asztroszimbolikával és a modern pszichológia eszközeivel.

Bemutató alkímiai műhely, ahol bemutatkozik a Lélek és Asztrológia önismereti iskola

Időpont: 2012.06.24. vasárnap 11h.-13h.

 

Helyszín: Bliss Intimitás Központ

Részvétel ingyenes, előzetes jelentkezés szükséges június 21-ig!

+36-20/579-16-88

A programot Bóta Veronika intimitásművész, lélekdúla és Trombitás Katalin asztrológus vezeti.

Nagy örömmel ajánljuk Bóta Veronika programját, aki most végezte el a Bliss ben az Intimitás Művész Képzést, és máris egy olyan különleges programot hozott nekünk, amelyben régebbi szakterületét, az asztrológiát az intimitás szemszögéből közelíti meg. Finom, érzékire hangolt, saját élményekkel teli, rituálékkal fűszerezett bemutatóra számíthatsz, ami új módon ismertet meg az asztrológia tudományával!

Bővebben:

A csoportunkon résztvevő érdeklődők betekinthetnek abba a műhelymunkába, mely ötvözi az asztrológiát a lélektannal.

Ez alkalommal mély, archetipikus rétegeket érintünk, és megszólítjuk a közelségre, szeretetre vágyó Holdunkat, kora gyermekkori anya élményünket.

A megismerés útja a személyes megtapasztalás, művészi, érzéki eszközökkel, majd minden résztvevő találkozhat horoszkópja csillagtükrével.

Bensőséges, szeretetteljes kapcsolódásra vágyunk szeretteinkkel. Az oldott közelség, a másikkal való összehangolódás képességét édesanyánktól tanuljuk először. Ki milyen módon tud feloldódni és kapcsolódni intim viszonyaiban és a világban, azt nagy mértékben meghatározzák szüleihez fűződő tapasztalásai, emlékei.

Bemutató alkímiai műhelyünkben ráhangolódunk a finom érzelmi energiákra, melyben segítségünkre lesz a víz elem és az éppen aktuális rák állatövi jegyben járó Nap.Táncolunk, játszunk, minden érzékszervet megmozgató gyakorlatokat hozunk a résztvevőknek, mellyel közelebb kerülhetnek az érzelmeikhez.Megidézzük édesanyánkhoz kapcsolódó emlékeinket.

A személyes megélések után, az asztrológia segítségével mindenki horoszkópjában ízelitőleg körbejárjuk az intimitásunkat legjobban kifejező Holdunk helyzetét, minőségét és összehasonlítjuk az átéltekkel kapcsolatban. Ezzel ötvözzük a személyest az objektívval, mely megerősíthet minket vagy újabb kapukat nyithat meg az analógiás világ végtelen dimenzióiban.

További információk: www.ebredes-eger.hu