Órarend
Órarend
|

A Deeksha jelenség a világon és Magyarországon

2012 december dimenzióváltás a deeksha tükrében.

Ezen a 2-2 és fél órás meditációval egybekötött előadáson megismerkedhetünk a deekshával, annak jótékony hatásaival, majd egy irányított meditáció során az egész testünket ébresztjük, a csakráink tisztításával. Kiegészítésként beszélgetünk a jelenleg oly fontos témáról a Dimenzióváltásról.

A deeksha mint energia megemeli az ember tudatosságát a magasabb tudatállapot felé húz, így egy egészen más nézőpontból nézhetünk rá az eddigi életünkre, ahol problémákkal találkoztunk. Ezen kívül megismerkedhetünk még alapvető tanításokkal, amelyek segítenek meglátni a jelenlegi életünkben felmerülő problémák és a múltbéli, tudatalattiba rejtett sérülések közötti összefüggéseket.


Aki kedvet érez egy eddig még itt Egerben és környékén újnak mondható módszer megismerésére sok szeretettel várjuk. A program ingyenes, hisz a fejlődésnek elérhetővé kell válnia minden ember számára.

Az előadás időpontja: 2012. december 17-én 17:30 órai kezdettel

Helye: Ébredés Holisztikus Életmód Központ - Eger, Szálloda u. 5.

Az előadás Ingyenes!

Kérlek, hogy e-mailben, vagy telefonon jelezd részvételi szándékodat.


Telefon:  36/784-446, vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen.