Órarend
Órarend
|

A hosszú élet titka, a lúgosítás csodája

November 8-án, csütörtökön 18:00 órától, Beck Szilvia tart INGYENES előadást a vérből kinyerhető információkról és élettani súlyáról, Dr. Robert O. Young nyomában.

Beck Szilvia


Két év alatt több mint 1700 személyes megkeresés, mely idő alatt az előadások országos szintre terjedtek ki és a résztvevők száma meghaladta az 4800 főt. Mindannyian hallani és tudni akarták, hogy mi az új biológia és hogyan tudják megtanulni egy új életminőség alapjait, ahol egészségesebbek lehetnek testben és lélekben.

Dr. Robert O. Youngnal tanultam és két éve öt képviselem Európa szerte.

A vér minőségi vizsgálata kiterjed mindenre, hiszen az összes kód benne van a vérben, ami fogantatásunktól elkísér napjainkig. Ezért van az, hogy egy betegséget a kialakulásának pillanatától meg lehet látni a minőségi vizsgálat során.

Az előadás nemcsak a vérről szól, hogy jobban megértsünk a testünkben zajló folyamatokat, hanem azonnal alkalmazható fogásokat lehet megtanulni egy jobb életminőség kialakításához. Az előadás anyaga nemcsak az új biológia tanításaira terjed ki, hanem a hagyományos kínai gyógyászt 5000 éves múltjából is beemelünk praktikákat, hogy meg hatékonyabban tudjuk testünkben az egyensúlyt tartani ezzel elérve a testi-lelki harmóniát.


Már aznap meglépheti az első lépést a hosszú és egészséges élethez:

Az előadás után ugyanis lehetőség nyílik arra, hogy a helyszínen analízist végezzen el Szilvia egy csepp vérből, külön térítés ellenében.

Időpont: 2012. november 08 -án, csütörtökön 18:00 órától

Helyszín: Ébredés Holisztikus Életmód Központ, Eger Szálloda u. 5. III. emelet - Nagyterem

Részvételi díj: Ingyenes