Bóta Veronika

Központvezető, Önismereti tréner, Lélekdúla

Nevem Bóta Veronika. A skorpió havában születtem, az Ébredés Holisztikus Életmód Központ vezetője vagyok.

Már egész fiatalon megérintettek a lét misztériumainak ősi kérdései: Ki is vagyok én? Mi az én utam? Milyen összefüggések húzódnak meg emberi sorsok, életek mögött ?
Segítő hivatásom első állomása a nyelvtanári katedra. A vágy egy humanisztikus nyelviskola után, külföldön töltött tanulmányaim, tapasztalataim inspiráltak egy olyan nyelviskola létrehozására, melynek középpontjában a kreativitás, szabadság és a diák áll. Így 2001 őszén útjának indult a Barcelona Nyelviskola  a mai Bótalingua Nyelvi Központ.


Az iskola vezetése mellett párhuzamosan még ebben az évben megszületett az Ébredés Holisztikus Életmód Központ.
Jóga, asztrológia, hipnózis, pszichodráma és megannyi tanító, sorsforduló terelt a holisztikus életmód felé.

A központ mindennapi tevékenységeinek koordinálása mellett, egyéni és csoportos önismereti foglalkozásokat tartok.

Az egyéni találkozások során asztrológia, pszichodráma, rituálék, tánc, szimbólumok segítségével kísérem a hozzám fordulót. Segíteni tudok, ha elakadtál életed valamely területén. Lehet ez párkapcsolat, szülő-gyerek konfliktus, munkahelyi nehézségek, krízishelyzetek, konfliktusok, veszteségek.

Lehet, hogy csupán egy beszélgetésre vágysz egy kellemes tea mellet, vagy egy mélyebb utazásra vállalkozol velem, ahol személyiségedet érlelheted, fejlesztheted. Bármelyik legyen is az, én érzékenységgel, szenvedélyes odaadással bábáskodom a lelked mélyebb rétegeinek feltárásában.

Csoportos önismereti foglalkozásaim:

  • "Lélek és Asztrológia" önismereti iskola
  • Ezerarcú nő- önismereti kőr
  • Pszichodráma - önismereti csoport

Szerencsésnek érzem magam, mert az egyéni és csoportos foglalkozások kísérése alatt részese lehetek annak a "kalandnak, mely váratlan messzeségbe és mélységbe vezet". A kísérések alatti élmények, momentumok alázatra, spontenaitásra és szeretetre tanítanak, s közelebb visznek a Lélek megtapasztalásához.
A központ vezetése és egy olyan csapattal való együttműködés, mely egy szebb, egészségesebb világhoz nyit utat, megtisztelő és felemelő.

Az a dolgom, hogy elfogadjam a Másik határtalan, végtelen másságát, ahogy a maga tempója szerint megmutatkozik előttem.”(Feldmár András)