Órarend
Órarend
|

Iskolák

Az Ezerarcú Nők Akadémiája

Az Ezerarcú Nők Akadémiája


A nők mindig is a bölcsesség és emberiesség őrzői voltak, ami természetes módon - noha rendszerint titokban - uralkodókká emelte őket.
Mostanra azonban elérkezett az idő, hogy nyíltan is vállalják az uralkodást, de a férfiakkal együtt, s nem ellenük.Bóta VeronikaCharlotte Wolff gondolatai, a 21. század asszonyait, leányait a női szerepeik újragondolására inspirálja.
Az igazi Nőt szólítja meg mindannyiunkban, azt a királynőt, aki nemességével, szeretetével és humánumával társa párjának, és bölcsességével beragyogja környezetét.
Nem hagyja magát elnyomni és nem manipulál. Önmagában egész.

Mi, nők, mindannyian arra vágyunk, hogy nőiségünk minden életszakaszában megtaláljuk külső-belső szépségünket, harmóniánkat, belső erőforrásainkat.

Rohanó, férfias világunkban kihívást jelent a passzív - aktív energiák igazi képviselőivé válni.
Nagyanyáink ősi praktikái, a fonók hajdani közösségének megtartó ereje hiányzik mindennapi életünkből. Iskolánk missziója az integrált ismeretek közvetítése mellett, a közösségi és sajátélményben gazdag együttlétek megteremtése. Célunk, hogy minél több tudatos és kiteljesedettebb nő éljen hazánkban.

Nőiségünk és kapcsolataink kiteljesedésében segítségünkre lesznek a rituálék, modern és ősi lélektani iskolák módszerei. A lelki és spirituális dimenziókon túl a mindennapi, praktikus dolgokban is segítünk. Beavatunk az egészséges konyha, a szín és stílus tanácsadás titkaiba.

Ha megérintettek soraink, szeretettel várunk a márciusban induló, egy éves akadémiánkon.

Jelentkezési határidő: 2015. február 24.

Részvételi díj: 8.500 Ft/alkalom, 12 hónapon keresztül. (A fizetés havonta történik.)

e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Bóta Veronika: 20/3752476

Egyéb információ:
A stílus- színtanácsadás, Egészséges táplálkozás és a Női tánc fakultatív módon választható lesz időpont egyeztetés alapján.

Az Ezerarcú Nők Akadémiájának Tematikája

Keress minket Facebook -on is!
 

Lélek és Asztrológia

Sajátélményű - Önismereti Tanfolyam

Iskolánkat 2008 őszén álmodtuk meg Trombitás Katalin asztrológus vezetőtársammal.  Pár hónappal később életre kelt dédelgetett vágyunk, és  elindult kalandos útjára. Az ősi, több ezer éves szellemi tudás és a modern önismereti iskolák (pszichodráma, tánc- és művészetterápia elemei) ötvöződnek foglalkozásainkban. Tanári múltunk sokat segít abban, hogy a tanítványainkkal eltöltött idő kreatív és élményszerű legyen. Csoportjaink meghitt, belső élményekben gazdag hangulatban telnek. Az analógiás világképre épülő, gyakran nehezen érthető asztrológiai tudományt transzformáltuk egy gyakorlatias, személyiséget fejlesztő, illusztrációkban gazdag ismeretanyaggá.

 

Életünk és személyiségünk híven tükrözi karmikus, családi és személyes múltunkat. Az asztrológia tökéletes jellemrajzot és sajátos sorstendenciákat tár fel előttünk. Horoszkópunk feltárásával tudatosíthatjuk ismeretlen erősségeinket, és segít gyengeségeink, nehéz konstellációink elfogadásában és feloldásában. Iskolánk az első két évben az asztrológia eredetére, elemi minőségeire, a tizenkét állatövi jegyre, planétákra és házakra  fókuszál.  Nyaranként táborokat szervezünk, ahol lehetőség nyílik asztrodráma foglalkozásokra. Az első két év után speciális igények szerint szervezünk asztrológus-képzést, és pszichodráma csoportokat.

Ahogyan azon a napon,
amely a világba bocsátott téged,
A Nap üdvözölte a bolygókat,
A magaddal hozott törvény
szerint
Elkezdtél szétáradni,
Úgy kell most létezned,nem
futhatsz el magad elől.

(Goethe)

Csoportunkban végzett tanítványunk véleménye:

„Az önismereti asztrológia csoport egyfajta kitekintést, megértést hozott az életemre. Önmagamra találtam.
Az asztrológia megerősítést, bizonyítékot és kapaszkodót nyújtott, az önismeret felismeréseket, önbizalmat adott.
Csapatban dolgozni nagyszerű, eddig ilyenben még nem volt részem. A csoport megtartó ereje kinyitott, és örök barátságokra leltem.
Már tudom, hogy a lehető legjobb úton haladok önmagam megismerése felé. Igaz, az önismeret élethosszig tartó tanulás, de ehhez a kezdetet ez az önismereti iskola adta, melyben két csodálatos "tanár"- vezető kísért az utamon.

Megváltozott a személyiségem és az életem.
Sokkal szókimondóbb lettem, jó úton járok az egészséges önérvényesítés megtanulásához. Időnként már sikerül kiadnom magamból a feszültséget, kikiabálom a haragomat, hallatom a hangomat.
Mint tudjuk: a lélek gyógyulása hozza a test gyógyulását. A legnagyobb eredmény az, hogy testem is gyógyult. Az egyik játék után nyomtalanul eltűnt a gyermekkorom óta tartó szinte állandó derékfájásom..

Másoknak is jó szívvel ajánlanám ezt az önfelfedező munkát. Először tartottam az új módszertől, az asztrológia önismerettel társított befogadásától. De hamar bebizonyosodott, hogy mélyebb tudáshoz jutunk, ha eljátsszuk, átéljük az elvont fogalmakat, és belső tapasztalattá tesszük azt.
Igényes, meghitt, békés, szemet gyönyörködtető dekoráció vett körül bennünket: gyertyafény, ízléses drapériák, valamint megnyugtató, kellemes zene. A lelkem megnyugodott itt.  Ez a nap csak az enyém volt, ki tudtam kapcsolni a mindennapi pörgésből. Végre újra játszottam!
Sőt, táborok alkalmával egész nap együtt lehetett a társaság, ami még jobban elmélyítette a köztünk áramló finom energia minőségét. „

Egy másik csoporttársunk véleménye:


„Önismereti utam első komoly állomása egy másik csoport volt. Ott értettem meg, hogy az asztrológia kiindulópontja lehet az önismeretnek.
Gondoltam, akkor kezdem az alapoknál, és csatlakoztam egy asztrológiát tanuló csoporthoz. Ám elégedetlen voltam, amikor egy nehéz élethelyzetemre_a képletem alapján_azt a választ kaptam"ha ezt teszed, tőrbe dőlsz, ha az ellenkezőjét, akkor a saját tőrödbe dőlsz"  .Hááát,ez nekem rosszabb volt,mintha semmit nem tudtam volna,mert úgy éreztem nincs kiút.
Hallottam egy érdekesnek és izgalmasnak ígérkező iskoláról, ami ötvözi az asztrológiát és a pszichodrámát. Nemcsak intellektuális tudást ad, hanem belsőélményű gyakorlatokkal is tanít.
Azt reméltem, hogy itt választ találok majd a bennem kavargó gondolataimra és érzéseimre.
És így lett! Ráadásul egy rendkívül kellemes, mély érzésű csoport alakult ki, olyan kapcsolattal közöttünk, amilyen még nem volt az életemben, és ami lelkileg örökre összeköt minket.
Ez az iskola számomra önmegismerést adott, útmutatást, vezetést arra, hogyan oldjam meg a problémáimat. Általa rálátok a saját, és a környezetemben lévők tulajdonságaira. Reakciójukat szemlélve tudom, miből fakadhat. Azóta sokkal könnyebb elfogadni és megérteni őket, mint korábban. A változatos foglalkozásokon éberebb maradt a figyelmem, a játékok élménye beépült a gondolkodásomba. Korábban nehéz volt a kapcsolatteremtés, most könnyen és gondolkodás nélkül megy, bárhol is vagyok.
Választ kaptam problémáim gyökerére, megtanultam kezelni bizonyos helyzeteket. Szóval jól vagyok!  Változást tapasztaltam a csoporttársaimon is, öröm volt ezt látni, ez is töltést adott. Sokat tanultam az ő példájukon is, mivel megosztották a csoporttal saját tapasztalataikat.  Az életemben adódó"problémákra ma már feladatként nézek, könnyebben megoldom.  
Hálás köszönet a két vezetőnek és a csoporttársaknak,akik segítettek, és  akik nélkül ma más ember lennék. Nem felejtem el a melegséget, amit tőlük kaptam

Lélek és Asztrológia  
Sajátélményű- Önismereti Tanfolyam

 

Az Ezerarcú Nők Akadémiája


A közelgő tavasz érkezésével egy új kurzus az Ezerarcú Nők Akadémiája indul útjára az Ébredés Holisztikus Életmód Központban. Bóta Veronika és Varga Sára önismereti vezetők és neves szakemberek kíséretében.

Mi inspirált benneteket a program megálmodásában?

Elsősorban a női önismereti körök gyógyító ereje és közösség élménye, melyek átélései sokunknak komoly változást hozott az életébe. Mindemellett fontosnak tartjuk, egy magas színvonalú iskola létrehozását, ahol női létünk legfontosabb területei tudnak találkozni.

Milyen programokkal várjátok a résztvevő hölgyeket?

Az Ezerarcú Nők Akadémiáján az egészség, szépség, önismeret, önmenedzselés és a spiritualitás témái találkoznak. Együttléteink alatt nagy hangsúlyt helyezzünk a külső-belső harmónia megteremtésére. Segítünk az egyénre szabott stílus megtalálásában, együtt főzünk egészséges ételeket. Bebarangoljuk a női lélek rejtelmeit. A pszichodráma, asztrológia és a családállítás segítségével gyógyítjuk a kapcsolati és kommunikációs elakadásainkat. A lelki dimenziókon túl a praktikus dolgokban is igyekszünk fogódzót nyújtani, így különböző gazdasági nehézségekre, kérdésekre is válaszokat, megoldásokat kínálunk.

Kiknek ajánljátok ezeket a foglalkozásokat?

Mindazoknak a lányoknak, asszonyoknak, akik tanulni, fejlődni, szépülni vágynak. Mindenkinek, aki szeretne családias és bensőséges hangulatú környezetben valódi közösségi élményhez kapcsolódni. Minden nőnek, aki sokszínű, izgalmas női létre vágyik és hajlandó ezért tenni.

Mikor és hol nyitja meg kapuit az Akadémia?

Az első együttlétünk március 9-én (9.00-18.30) lesz az Ébredés Holisztikus Életmód Központban.

További információt az alábbi telefonszámokon lehet kapni: 20/5791688 ill.36/784-446 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


Letölthető PDF >>