Órarend
Órarend
|

Ezen az oldalon kollégáinkról informálódhat.

Bóta Veronika - központvezető, önismereti tréner

Központvezető, Önismereti tréner, Lélekdúla

Nevem Bóta Veronika. A skorpió havában születtem, az Ébredés Holisztikus Életmód Központ vezetője vagyok.

Már egész fiatalon megérintettek a lét misztériumainak ősi kérdései: Ki is vagyok én? Mi az én utam? Milyen összefüggések húzódnak meg emberi sorsok, életek mögött ?
Segítő hivatásom első állomása a nyelvtanári katedra. A vágy egy humanisztikus nyelviskola után, külföldön töltött tanulmányaim, tapasztalataim inspiráltak egy olyan nyelviskola létrehozására, melynek középpontjában a kreativitás, szabadság és a diák áll. Így 2001 őszén útjának indult a Barcelona Nyelviskola  a mai Bótalingua Nyelvi Központ.


Az iskola vezetése mellett párhuzamosan még ebben az évben megszületett az Ébredés Holisztikus Életmód Központ.
Jóga, asztrológia, hipnózis, pszichodráma és megannyi tanító, sorsforduló terelt a holisztikus életmód felé.

A központ mindennapi tevékenységeinek koordinálása mellett, egyéni és csoportos önismereti foglalkozásokat tartok.

Az egyéni találkozások során asztrológia, pszichodráma, rituálék, tánc, szimbólumoksegítségével kísérem a hozzám fordulót. Segíteni tudok, ha elakadtál életed valamely területén. Lehet ez párkapcsolat, szülő-gyerek konfliktus, munkahelyi nehézségek, krízishelyzetek, konfliktusok, veszteségek.

Lehet, hogy csupán egy beszélgetésre vágysz egy kellemes tea mellet, vagy egy mélyebb utazásra vállalkozol velem, ahol személyiségedet érlelheted, fejlesztheted. Bármelyik legyen is az, én érzékenységgel, szenvedélyes odaadással bábáskodom a lelked mélyebb rétegeinek feltárásában.

Csoportos önismereti foglalkozásaim:

  • "Lélek és Asztrológia" önismereti iskola
  • Ezerarcú nő- önismereti kőr
  • Pszichodráma - önismereti csoport

Szerencsésnek érzem magam, mert az egyéni és csoportos foglalkozások kísérése alatt részese lehetek annak a "kalandnak, mely váratlan messzeségbe és mélységbe vezet". A kísérések alatti élmények, momentumok alázatra, spontenaitásra és szeretetre tanítanak, s közelebb visznek a Lélek megtapasztalásához.
A központ vezetése és egy olyan csapattal való együttműködés, mely egy szebb, egészségesebb világhoz nyit utat, megtisztelő és felemelő.

Az a dolgom, hogy elfogadjam a Másik határtalan, végtelen másságát, ahogy a maga tempója szerint megmutatkozik előttem.”(Feldmár András)


Bóta Veronika - központvezető, önismereti tréner

Trombitás Katalin - Asztrológus

Nevem: Trombitás Katalin 1957. november 30-án születtem, Kecskeméten.


Tanárképző Főiskolát végeztem magyar-népművelés szakon, majd felsőfokú drámapedagógiai végzettséget szereztem. Tanítottam általános iskolában drámajátékot, irodalmat. Asztrológiával 1996 óta foglalkozom, tanulmányaimat a Humanisztikus Asztrológia iskolában végeztem Rákos Péter vezetésével. Az iskolának később tanára lehettem, és ez úton további értékes tapasztalatokat gyűjtöttem.

Több ezer ábrát dolgoztam fel, a prognosztikában önálló kutatásokat végeztem. Tanultam pszichológiát, saját élményű tánc és mozgásterápiás csoportban vettem részt. A csoportban szerzett élményeket egyéni terápiával egészítettem ki.

2008 óta ismerkedem Bert Hellinger családterápiás módszerével, ez évben vizsgázom és jogosultságot szerzek csoportos állításra és az asztrológiát kiegészítő egyéni munkára.

Elkötelezett híve vagyok az asztrológiának, ma már csak ezzel foglalkozom. Az asztrológia diagnosztikus jelentőségéről számtalanszor meggyőződtem, és tudom, hogy hasznos az idő minőségének elemzésében is. Nagyszerű találkozásokat, barátságokat, közösségeket kaptam tőle, miközben én is sokat változtam. Vágyom arra, hogy gyógyító élménnyé váljon a családterápiával kiegészített asztrológiai tudás, testi-lelki-szellemi egységben a valósággal. Gyógyulásunk nyomán megbékélés és szeretet ébred bennünk, és hatása távolabbra mutat, családunk, országunk és a kozmosz felé. Mindennapjaimban harmóniára törekszem, hiteles életet akarok élni. 
Négy családos gyermekem van, 5 unokám, férjemmel önellátó, környezettudatos gazdálkodást folytatunk, saját ellátásunkra.

Trombitás Katalin asztrológus

Trombitás Katalin - Asztrológus

Rózsavölgyi Rita - Kriston Intimtorna

Rózsavölgyi Rita "Egész életemet végig kíséri a sport, a tanulás és az oktatás."

Nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, és fontosnak tartom, hogy a testi képességek fejlesztése mellett foglalkozzak a hozzám érkező vendégek önismereti és lelki fejlődésével egyaránt.

Kriston Andreával négy évig csoporttársak és jó barátok voltunk a főiskolán. Az Ő élete az iskolai nevelés felé indult, én először sportegyesületnél, majd saját vállalkozásként (ami már több mint 20 éve tart), foglalkoztam gyerekekkel és felnőttekkel, versenysportban és fitnessben. Akkor még nem gondoltam, hogy 10 év elteltével az Andrea saját maga által kidolgozott módszerét fogom oktatni. Hálás vagyok, amiért felhívta figyelmemet erre a lehetőségre, mert egy olyan tudás birtokában vagyunk, amivel nagyon sok ember életét tudjuk pozitívan befolyásolni, amire mindenkinek szüksége van még akkor is, ha nem tud róla.

"Célom, hogy a lehető legtöbb embert megismertessem a Kriston Intim Torna jótékony, áldásos hatásaival."

1984 TFTI RSG edző
1986 ETK Biológia – testnevelés szakos tanár
1992 Agykontroll tanfolyam
1994 TFTI Aerobik edző
1996 Intim Torna oktató
1998 Fit-ball tréner
2000 Táltos Iskola
2003 IFAA Táplálkozási tanácsadó wellness tréner
2005 IFAA SpinRacing oktató
2005 IFAA Personal Trainer
2005 Kriston Intim Torna (KIT) tréner
2006 Peak Pilates képzés
2010 Spirituális tanácsadó
2011 Intimfitness tréner
2012 Spirituális választerápia (SVT)
2012 Magyar Sporttudományi Társaság Egészségműveltségi Szakbizottság tagja

Rózsavölgyi Rita - Kriston Intimtorna

Stokker Szilvia - Szín-, stílus-, és öltözködési tanácsadó


Stokker Szilvia vagyok, kozmetikusként végeztem 1992-ben Budapesten, majd egyéni vállalkozóként kozmetikát nyitottam.


1995-ben egy amerikai kozmetikai multicégnek voltam az észak-kelet magyarországi kozmetikusa. Itt nagy tapasztalatra tettem szert a sminkelés területén. 1997-ben lehetősségem nyílt arra, hogy egy saját kozmetikát nyissak Egerben, majd bővűltünk más tevékenységekkel (fodrászat, manikűr-műköröm). Szilvia Szépségszalon néven működünk ma is Eger belvárosában. Első gyermekem születése után válalkozást kezdtem szépség-egészség területen. Itt csapatot épíettem, mely több, mint ezer emberből állt, és közben megtanultam hogyan lehetek sikeres vezető. Az elmúlt 20 év alatt megszerzett tudást szeretném most kamatoztatni az új szakmámban, ami a szín és stílus tanácsadás. Ezt a Modart Művészeti és Divat Iskolában végeztem 2012-ben Pirityi Évánál, aki a magyarországi szín tanácsadás meghonosítója. Mindig érdekelt a szépség, a ruhák és a kreatív dolgok.

Tevékenységeim:

- színtipus meghatározás 100 db kendő segítségével
- haj (fazon és szín tesztelése Photoshoppal)
- smink (oktatás, színek, trükkök megtanítása)
- alkatelemzés (megfelelő, Neked való fazonok)
- gardrob rendezés (hétköznapi és üzlet ruhatár)
- kiegészítők átnézése (táskák, övek, bizsuk, cipők, szemüvegek)
- (legelőnyösebb illatok)
- közös vásárlás igény szerint
- egyéni stílus kialakítása
- smink tanfolyamok tartása 1-4 főnek
- (Üzleti megjelenés előadás vállalatok részére)

Miről szól a szépség utazás? Megtaláljuk Neked azokat a színeket, amik a legjobban állnak és azt a stílust, ami leginkább kifejezi az egyéniségedet. Kellő biztatást kapsz, hogy bátran viseld ezeket a színeket, formákat legyen szó sminkről , frizuráról vagy ruháról. A szépség utazás során minden jót felfedezünk, ami rajtad van, így segítjük a Te belső szépséged kibontakozását.

Mottóm: "Ahhoz, hogy egy nő szépséget és harmónát sugározzon, meg kell magával békülnie, de ez csak úgy valósul meg, ha tudja KI Ő és mitől SZÉP igazán, és ezt BÁTRAN VISELI is."Stokker Szilvia - Szín-, stílus-, és öltözködési tanácsadó

Cseszneg Ágnes - Minősített jógaoktató

 

Jógaoktató oklevelemet a Magyar Jóga Társaság integrál-jóga képzésén szereztem.

A Magyar Jógaoktatók Szövetségétől kaptam meg a Minősített Jógaoktatói tanúsítványt. 4 éve vezetek csoportokat Egerben és Füzesabonyban.

Mind a Hatha-jógában (a test jógája, ászanák), mind az egyéb jóga irányzatokban napról napra mélyítem ismereteimet. Tapasztalataimat, megéléseimet, aktív gyakorlója vagyok a jóga folyamatának.

Jelenleg egy akadémiai képzésen veszek részt melynek elvégzésével Jóga-pszihoterápia és életmód tanácsadóként segíthetem az embereket a mindennapi belső és külső konfliktusaik megértésében és feloldásában.

„A Jóga egy életmód, hitvallás, az emberi lét igazi céljának felkutatására tett törekvés, mely akkor teljesíti be valódi küldetését, ha életünk termő talaján meghozza gyümölcsét”

Tiszteletteljes hódolatom a teremtőnek és a Teremtés minden látható és láthatatlan megnyilvánulásának.

Cseszneg Ágnes

Jógaoktató

Cseszneg Ágnes - Minősített jógaoktató