Órarend
Órarend
|

Az Ezerarcú Nők Akadémiája


Bóta Veronika vagyok, Lélekdúla, Önismereti szakember és Pszichodramatista.

A közelgő tavasz érkezésével egy új kurzus az Ezerarcú Nők Akadémiája indul útjára az Ébredés Holisztikus Életmód Központban. Bóta Veronika és neves szakemberek kíséretében.

Mi inspirált benneteket a program megálmodásában?

Elsősorban a női önismereti körök gyógyító ereje és közösség élménye, melyek átélései sokunknak komoly változást hozott az életébe. Mindemellett fontosnak tartjuk, egy magas színvonalú iskola létrehozását, ahol női létünk legfontosabb területei tudnak találkozni.

Milyen programokkal várjátok a résztvevő hölgyeket?

Az Ezerarcú Nők Akadémiáján az egészség, szépség, önismeret, önmenedzselés és a spiritualitás témái találkoznak. Együttléteink alatt nagy hangsúlyt helyezzünk a külső-belső harmónia megteremtésére. Segítünk az egyénre szabott stílus megtalálásában, együtt főzünk egészséges ételeket. Bebarangoljuk a női lélek rejtelmeit. A pszichodráma, asztrológia és a családállítás segítségével gyógyítjuk a kapcsolati és kommunikációs elakadásainkat.

Kiknek ajánljátok ezeket a foglalkozásokat?

Mindazoknak a lányoknak, asszonyoknak, akik tanulni, fejlődni, szépülni vágynak. Mindenkinek, aki szeretne családias és bensőséges hangulatú környezetben valódi közösségi élményhez kapcsolódni. Minden nőnek, aki sokszínű, izgalmas női létre vágyik és hajlandó ezért tenni.

Mikor és hol nyitja meg kapuit az Akadémia?

Az első együttlétünk február 27. (15.00-21.00) lesz az Ébredés Holisztikus Életmód Központban.

További információt az alábbi telefonszámokon lehet kapni: 20/5791688, email:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Az alábbi újságcikk, 2013-ban jelent meg, de forrásként a mai napig használom.

Letölthető PDF >>